Feller Biljart v.o.f.

Voor al uw Biljart, Pool en Dart-artikelen

Gebuikte / gereviseerde biljarts van Fellerbiljart

Naast nieuwe biljarts verkoopt Fellerbiljart ook mooie gebruikte en gereviseerde biljarts.
We reviseren onze biljarts in eigen werkplaats. Uren aan schuren, polijsten, schaven en vervangen van versleten onderdelen zorgt voor een prachtig eind resultaat. We zijn trots op onze prachtige biljarts.

Hieronder vindt u een selectie van ons aanbod. We proberen ons aanbod up-to-date te houden. Wil u weten of we het biljart nog op voorraad hebben? Bel of mail dan even naar ons. Des gewenst kunnen we het biljart bij u thuis, vereniging of bedrijf komen plaatsen.
Wilhelmina Orient speelmaat 230x115 cm

Dit biljart is volledig gereviseerd met nieuwe rubbers en houtwerk nieuw in de lak. Ook de 5cm dikke leien zijn door ons geschaafd zodat ook dit biljart weer loopt als nieuw. Levering met nieuw laken en toebehoren in overleg.


Gabriels Classic speelmaat 230x115 cm

Dit biljart is volledig gereviseerd en de 5cm dikke leien als nieuw geschaafd. Nieuwe energie zuinige verwarming en thermostaat. Levering met nieuwe rubbers, nieuw laken en toebehoren in overleg.


Bierling en Schepper speelmaat 230x115 cm

Een schitterend gereviseerd biljart uit vervlogen tijden met tellers in de banden zoals u ze vroeger in het cafe zag staan. Levering met nieuw laken en eventueel nieuwe rubbers en toebehoren in overleg.Bierling en Schepper speelmaat 210x105 cm 

Leuk biljart voor de beginner of met beperkte ruimte. Deze tafel is 8 jaar geleden door ons opgeknapt en na inruil weer bij ons terug. Levering eventueel met nieuw laken en toebehoren in overleg. Wilhelmina speelmaat 230x115 cm

Schitterend antiek biljart wat ongeveer 8 jaar geleden door ons is opgeknapt. 5,5 cm lei dikte. Levering met nieuw laken eventueel nieuwe rubbers en toebehoren in overleg.